Ti beginnings hina, kami geus dipelak pikeun jadi hiji seru, powerhouse hiburan inovatif, komitmen ka bringing kabagjaan pikeun kahirupan liwat kakawasaan maén.

urang bisnis

Urang narékahan pikeun nyieun kaulinan seru anu mawa kabagjaan kana jutaan pamaén sabudeureun dunya. Ngajalajah ka leuwih jéntré ngeunaan cara urang nuju achieving misi kami.

kami tim

Simkuring boga tim lengkep jeung jawab kaasup Kaulinan Planning, Nyieun Gambar grafis, Software na Hardware Development, Tés Game, QC. Ieu mangrupa prerequisite penting pikeun kami pikeun mastikeun yén urang bisa ngahasilkeun kontinyu, stabil sarta kaulinan populér pikeun players.Explore ka leuwih jéntré ngeunaan naon nuju kami lakukeun.

Bisa gawé? freezes komputer?

Urang nyieun inovasi lumangsung.

INQUIRY NOW