Nga fillimet e përulur, ne kemi rritur të bëhet një emocionuese, central elektrik të reja argëtuese, angazhuar për të sjellë gëzim në jetë me anë të fuqisë të luajnë.

Kërkesë një urdhër

Biznesi ynë

Ne përpiqemi për të krijuar lojëra emocionuese që sjellin gëzim për miliona e lojtarëve rreth botës. Explore të mësuar më shumë rreth asaj se si ne jemi duke arritur misionin tonë.

EKIPI YNË

Ne kemi një ekip të plotë dhe përgjegjës përfshijnë Lojra Planifikimin, Graphic Image Making, Software dhe Hardware Development, lojë Testing, QC. Ky është një parakusht i rëndësishëm për ne për të siguruar që ne mund të prodhojë të vazhdueshëm, lojëra të qëndrueshme dhe të njohura për players.Explore për të mësuar më shumë për atë që ne jemi duke bërë.

FUNDIT NGA Blog Gjithçka

  • Lojërat e aftësive Tabelat e peshkut mbreti i oqeanit 3 Avengers Plus Tiger Paraqitjet e peshqve Shkoni në sistem - rregullimi i sistemit - niveli i shanseve. Parametri i nivelit të mosmarrëveshjeve mund të vendoset si i Lartë ose i ulët për të rregulluar shanset. Ne jemi prodhues të shkëlqyer kinezë. Ne kemi një përvojë të pasur të biznesit. Ne ofrojmë produkte dhe shërbime të kënaqshme për klientët tanë në të gjithë botën. Produktet tona përfshijnë lojëra peshkimi, lojë gjahtar peshku, tavolinë peshku makine lojë, makine loje bixhozi gjuetar peshku, etj. Mirësevini të na kontaktoni.
  • Ne jemi prodhues të shkëlqyer kinezë. Ne kemi një përvojë të pasur të biznesit. Ne ofrojmë produkte dhe shërbime të kënaqshme për klientët tanë në të gjithë botën. Produktet tona përfshijnë makinën e peshkimit, makine gjuetie peshku, lojëra për gjuajtje të peshkut,lojëra gjuetie dhe peshkimi, etj. Mirësevini të na kontaktoni. Makinë peshkimi Loja Oqean King 3 Plus Master Of The Unicorn Prezantimet e Peshqve Shkojnë në sistem - rregullimi i sistemit - niveli i shanseve. Parametri i nivelit të mosmarrëveshjeve mund të vendoset si i Lartë ose i ulët për të rregulluar shanset. Nëse doni të dini më shumë rreth makinës së gjuetisë së peshkut, lojëra për gjuajtje të peshkut, gjuetar peshku lojë arcade, makina për qitje peshku, etj, mund të na kontaktoni.
  • Ne jemi prodhues të shkëlqyer kinezë. Ne kemi një përvojë të pasur të biznesit. Ne ofrojmë produkte dhe shërbime të kënaqshme për klientët tanë në të gjithë botën. Produktet tona përfshijnë makinat e lojërave të peshkut, lojë peshk Arcade , makinë loje peshkimi, etj. Mirësevini të na kontaktoni. Mbreti i Oqeanit 3 Plus Linking System lejon deri 1000 Lojërat Shooting Arcade Peshku Tabelat për t'u lidhur së bashku. Sistemi i lidhjeve shton 4 Jackpots progresivë për të gjithë makinën e lidhur me lojërat e peshkut. Nëse doni të dini më shumë rreth The Ocean King 3 Plus , ose makineri tjetër të lidhura me lojërat e peshkimit, makinë loje peshkimi Arcade, gjuetar peshku lojë arcade,etj, mund të na kontaktoni.

Paaftë për punë? ngrin kompjuteri juaj?

Ne bëjmë risi të ndodhë.

Enquiry TANI