Video Slot Judi Papan Game Mesin Arcade Carp Leaping Miturut Borden

Katrangan Singkat:

XVGA resolution. 5 Reel, 9 Lines.
Unlimited free game.
Special triggers in main game.
Max win up to 6000* total bet.
Single screen only.
Fungsi tutul kasedhiya.
Chinese version / Special version with English setting page.

Detail Produk

Tag Produk

Video Slot Judi Papan Game Mesin Arcade Carp Leaping Miturut Borden

Game Gratis

If three or more special symbols appear from the most left side to the right or from the most right side to the left of the selected line, the player can get 10 free games.

Game Gratis – Special Features

During the main game, when the player starts spinning, carp leaping will be triggered randomly. As long as any fish symbols appear, it will change to any dragon symbols randomly. This will increase the chance of winning an all plate.

Sertifikasi

R&D THEffice

Slot Game Dhaptar

Pengepakan & Pangiriman
Wektu Pangiriman : 3 dina liwat DHL

Kauntungan Kita
1. Piranti lunak Topgame R&D lan pabrik ing Tiongkok
2. Piranti lunak game laba dhuwur sing dikustomisasi
3. Kabinet game mewah berkualitas khusus
4. Produk perusahaan duwe rencana unik, gambar ayu, katon sarwa, tata cara kelas siji, hardware dipercaya, bathi stabil, nganyari anyar lan tepat waktu

FAQ
Q: Kepiye carane bisa ngrampungake yen ora bisa nginstal papan kanthi sukses lan nemoni masalah teknis?
A: Sampeyan bisa ngrujuk pandhuan produk terlampir lan instruksi kabel nalika dituku. Kita bakal mesthi menehi pitulung online yen prelu.

Q: Apa gagal papan PCB bisa didandani? Suwene wektu kanggo ndandani lan biaya sing dibutuhake?
A: Yen ana ing wektu garansi lan karusakan amarga faktor dudu manungsa, mula isih entuk bathi babar pisan. Yen luwih saka periode garansi, kita bakal ngabari sampeyan babagan biaya sing dibutuhake kanggo ndandani lan perawatan sanalika bisa. Wenehi kita 3-7 dina kerja supaya didandani (ora kalebu wektu pengiriman).

Q: Garansi produk?
A: Kita mandheg ing mburi kualitas produk lan bakal ndandani utawa ngganti produk sing rusak amarga cacat produsen. Nalika ngubungi dhukungan teknis babagan pitakon babar pisan, wenehi nomer seri produk supaya bisa konfirmasi tanggal tuku.
Papan Game: 12-garansi wulan wiwit tanggal tuku.

Q: Apa jinis layanan sing sampeyan tawakake
A: Layanan Pra-Penjualan: Layanan Enquiry. Dhukungan Konsultasi.
Layanan Sawise-Sales: Garansi Asli Setahun, Pangopènan Asli, Dhukungan Teknis Kasedhiya Online utawa Overseas.

Q: Suwene aku bisa nampa papan game sawise pesen?
A: 3 dina liwat DHL

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI