Papan Multi-Game Layar Sentuh Pot-O-Emas

Katrangan Singkat:

Uses 28-Pin Pot-O-Gold Harness
Will Not Work With A Standard 36/10 Pin Cherry Master Harness
Hand Count & Continuous Spin Available

Detail Produk

Tag Produk

Papan Multi-Game Layar Sentuh Pot-O-Emas

POG Software Version 580

  • Jacks or Better
  • Shamrock 7’s
  • Shamrock 7’s
  • Deuces Wild
  • Joker Poker
  • High Roller Jacks
  • Super Gold 21
  • Spin Jack 21
  • Triple Sevens
  • Gold Row Bonus
  • Spin Ball Bonus
  • Respin 777
  • Super Pick
  • Super Double-Up Keno
  • Touch Easy Keno
  • Super Ball Keno

POG Software Version 510

  • Super Pick Lotto
  • Touch Easy Keno
  • Super Ball Keno
  • Double-Up Keno
  • Super Double-Up
  • Jacks or Better
  • Super Gold Bingo
  • Wild Jokers
  • Deuces Wild
  • Shamrock 7’s
  • Black Gold 21
  • Spin Jack 21
  • Spin Ball Bonus
  • Triple Sevens
  • Respin 777
  • Respin Gold Row

POG Software Version 595 (Player Can Select Spanish or English Language)

  • Jacks or Better
  • Joker Poker
  • Wild Jokers
  • Deuces Wild
  • Shamrock 7’s
  • 8-Ball Poker
  • Super Gold
  • Touch 6 Lotto
  • Super Pick
  • Touch Easy
  • Super Ball
  • Lightning
  • Triple Sevens
  • Spin Ball Bonus
  • Black Gold 21
  • Spin Jack 21

POG Software Version 581

  • Gold Row Bonus
  • Gold Fever
  • Triple Sevens
  • Rainbow’s End
  • Neon Sea
  • Super Sevens
  • Spin Ball Bonus
  • Respin Gold Row
  • Respin 777
  • Respin Spin Ball

POG Software Version 371

  • Super Pick Lotto
  • Touch Easy Keno
  • Super Ball Keno
  • Jacks or Better
  • Super Gold Bingo
  • Wild Jokers
  • Deuces Wild x 2
  • Shamrock 7’s x 3
  • Black Gold 21
  • Touch 6 Lotto
  • 10’s or Better
  • Super Gold 21
  • High Roller Jacks

POG Software Version 400 X

  • Super Gold Bingo
  • Touch 6 Lotto
  • Super Pick Lotto
  • Touch Easy Keno
  • Super Ball Keno
  • Lightning Keno
  • Tens or Better
  • Jacks or Better
  • Aces High
  • Joker Poker
  • Wild Joker
  • Deuces Wild
  • Shamrock 7’s
  • Black Gold 21
  • Triple Sevens
  • Spinball Bonus

Sertifikasi

R&D THEffice

Slot Game Dhaptar

Pengepakan & Pangiriman
Wektu Pangiriman : 3 dina liwat DHL

Kauntungan Kita
1. Piranti lunak Topgame R&D lan pabrik ing Tiongkok
2. Piranti lunak game laba dhuwur sing dikustomisasi
3. Kabinet game mewah berkualitas khusus
4. Produk perusahaan duwe rencana unik, gambar ayu, katon sarwa, tata cara kelas siji,hardware dipercaya, bathi stabil, nganyari anyar lan tepat waktu

FAQ
Q: Kepiye carane bisa ngrampungake yen ora bisa nginstal papan kanthi sukses lan nemoni masalah teknis?
A: Sampeyan bisa ngrujuk pandhuan produk terlampir lan instruksi kabel nalika dituku. Kita bakal mesthi menehi pitulung online yen prelu.

Q: Apa gagal papan PCB bisa didandani? Suwene wektu kanggo ndandani lan biaya sing dibutuhake?
A: Yen ana ing wektu garansi lan karusakan amarga faktor dudu manungsa, mula isih entuk bathi babar pisan. Yen luwih saka periode garansi, kita bakal ngabari sampeyan babagan biaya sing dibutuhake kanggo ndandani lan perawatan sanalika bisa. Wenehi kita 3-7 dina kerja supaya didandani (ora kalebu wektu pengiriman).

Q: Garansi produk?
A: Kita mandheg ing mburi kualitas produk lan bakal ndandani utawa ngganti produk sing rusak amarga cacat produsen. Nalika ngubungi dhukungan teknis babagan pitakon babar pisan, wenehi nomer seri produk supaya bisa konfirmasi tanggal tuku.
Papan Game: 12-garansi wulan wiwit tanggal tuku.

Q: Apa jinis layanan sing sampeyan tawakake
A: Layanan Pra-Penjualan: Layanan Enquiry. Dhukungan Konsultasi.
Layanan Sawise-Sales: Garansi Asli Setahun, Pangopènan Asli, Dhukungan Teknis Kasedhiya Online utawa Overseas.

Q: Suwene aku bisa nampa papan game sawise pesen?
A: 3 dina liwat DHL

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI