Mesin Judi Slot FAFAFA Dening IGS

Katrangan Singkat:

XGA High-Resolution Graphics
9 Line with 15 Reel Game
Scatter Symbols trigger Free Games
Single screen only
Versi Cina kanthi manual Inggris

Detail Produk

Tag Produk

Mesin Judi Slot FAFAFA Dening IGS

How to Play Slot FAFAFA:

Players press [BET] or [Max Bet] to perform the betting and then press the [Start] or [Auto] button to start. The reels will automatically start the prize after the stop. On the specified line, three or more identical symbols appear from left to right or from right to left, and the corresponding multiples can be obtained. After winning the prize, the player can choose to prize or keep playing.

Sertifikasi

R&D THEffice

Slot Game Dhaptar

Pengepakan & Pangiriman

Wektu Pangiriman : 3 dina liwat DHL

Kauntungan Kita
1. Piranti lunak Topgame R&D and manufacturingin China
2. Piranti lunak game laba dhuwur sing dikustomisasi
3. Kabinet game mewah berkualitas khusus
4. Produk perusahaan duwe rencana unik, gambar ayu, katon sarwa, tata cara kelas siji, hardware dipercaya, bathi stabil, nganyari anyar lan tepat waktu

FAQ
Q: Kepiye carane bisa ngrampungake yen ora bisa nginstal papan kanthi sukses lan nemoni masalah teknis?
A: Sampeyan bisa ngrujuk pandhuan produk terlampir lan instruksi kabel nalika dituku. Kita bakal mesthi menehi pitulung online yen prelu.

Q: Apa gagal papan PCB bisa didandani? Suwene wektu kanggo ndandani lan biaya sing dibutuhake?
A: Yen ana ing wektu garansi lan karusakan amarga faktor dudu manungsa, mula isih entuk bathi babar pisan. Yen luwih saka periode garansi, kita bakal ngabari sampeyan babagan biaya sing dibutuhake kanggo ndandani lan perawatan sanalika bisa. Wenehi kita 3-7 dina kerja supaya didandani (ora kalebu wektu pengiriman).

Q: Garansi produk?
A: Kita mandheg ing mburi kualitas produk lan bakal ndandani utawa ngganti produk sing rusak amarga cacat produsen. Nalika ngubungi dhukungan teknis babagan pitakon babar pisan, wenehi nomer seri produk supaya bisa konfirmasi tanggal tuku.
Papan Game: 12-garansi wulan wiwit tanggal tuku.

Q: Apa jinis layanan sing sampeyan tawakake
A: Layanan Pra-Penjualan: Layanan Enquiry. Dhukungan Konsultasi.
Layanan Sawise-Sales: Garansi Asli Setahun, Pangopènan Asli, Dhukungan Teknis Kasedhiya Online utawa Overseas.

Q: Suwene aku bisa nampa papan game sawise pesen?
A: 3 dina liwat DHL

 

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI