Mesin Slot Kasino Judi Judi Kasugihan dening Aristokrat

Katrangan Singkat:

50 Line
Multiple SUB-Games
HD 1080P Screen
Dynamic Sound Effects
Exciting Game Rhythm
Layar tandhing / Layar siji opsional
Fungsi tutul kasedhiya

Detail Produk

Tag Produk

Mesin Slot Kasino Judi Judi Kasugihan dening Aristokrat

How to play Casino Slot Machine Gambling Eyes of Fortune

Fitur

Sertifikasi

R&D THEffice

Slot Game Dhaptar

Pengepakan & Pangiriman

Wektu Pangiriman : 3 dina liwat DHL

Kauntungan Kita
1. Piranti lunak Topgame R&D lan pabrik ing Tiongkok
2. Piranti lunak game laba dhuwur sing dikustomisasi
3. Kabinet game mewah berkualitas khusus
4. Produk perusahaan duwe rencana unik, gambar ayu, katon sarwa, tata cara kelas siji, hardware dipercaya, bathi stabil, nganyari anyar lan tepat waktu

FAQ
Q: Kepiye carane bisa ngrampungake yen ora bisa nginstal papan kanthi sukses lan nemoni masalah teknis?
A: Sampeyan bisa ngrujuk pandhuan produk terlampir lan instruksi kabel nalika dituku. Kita bakal mesthi menehi pitulung online yen prelu.

Q: Apa gagal papan PCB bisa didandani? Suwene wektu kanggo ndandani lan biaya sing dibutuhake?
A: Yen ana ing wektu garansi lan karusakan amarga faktor dudu manungsa, mula isih entuk bathi babar pisan. Yen luwih saka periode garansi, kita bakal ngabari sampeyan babagan biaya sing dibutuhake kanggo ndandani lan perawatan sanalika bisa. Wenehi kita 3-7 dina kerja supaya didandani (ora kalebu wektu pengiriman).

Q: Garansi produk?
A: Kita mandheg ing mburi kualitas produk lan bakal ndandani utawa ngganti produk sing rusak amarga cacat produsen. Nalika ngubungi dhukungan teknis babagan pitakon babar pisan, wenehi nomer seri produk supaya bisa konfirmasi tanggal tuku.
Papan Game: 12-garansi wulan wiwit tanggal tuku.

Q: Apa jinis layanan sing sampeyan tawakake
A: Layanan Pra-Penjualan: Layanan Enquiry. Dhukungan Konsultasi.
Layanan Sawise-Sales: Garansi Asli Setahun, Pangopènan Asli, Dhukungan Teknis Kasedhiya Online utawa Overseas.

Q: Suwene aku bisa nampa papan game sawise pesen?
A: 3 dina liwat DHL

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI